OVER MIJ

KIM GHELEN

Mijn naam is Kim Ghelen, een gepassioneerde psychologisch consulent en gecertificeerde life coach en ik ben hier om u te begeleiden in uw groei naar een vervuld en evenwichtig leven.

Als jonge vrouw van 32 jaar ondervind ik zelf de uitdagingen en mogelijkheden waarmee mensen de dag van vandaag worden geconfronteerd.

Na een ernstig snowboardongeval worstelde ik een jaar lang met chronische pijn. Ondanks de sombere prognose van artsen, weigerde ik deze te aanvaarden. In plaats daarvan ontdekte ik de kracht van mijn eigen geest en het belang van discipline in het genezingsproces. Deze diepgaande ervaring heeft mijn passie opnieuw aangewakkerd: anderen begeleiden en ondersteunen waar mogelijk. Ik geloof dat iedereen het recht heeft om door barrières heen te breken om zo meer geluk en vervulling te vinden.

Met mijn unieke combinatie van psychologisch inzicht en coaching expertise sta ik klaar om u dat extra zetje te geven dat u nodig hebt om uw doelen te bereiken en het leven te creëren waar u naar verlangt.

Samen werken we aan groei, empowerment en transformatie, dit alles afgestemd op uw noden en tempo.

Laten we samen uw innerlijke kracht ontdekken en uw leven transformeren naar iets buitengewoons. Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen wat mogelijk is.

CONTACTEER MIJ

Email

info@kimcoacht.be

GSM

+32 489 93 12 77

Scroll to Top